► Werkwijze / Consult

-Natuurlijk is het zo dat de reguliere geneeskunde onmisbaar is voor iedereen.
Medisch ingrijpen is soms van levensbelang. Maar, naast de reguliere geneeskunde zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor verbetering van de gezondheid op een natuurlijke manier.
Denk bijvoorbeeld aan chronische ziekten en aandoeningen.

Een groot verschil tussen natuurlijke geneeswijzen en reguliere geneeswijzen is dat de natuurgeneeskunde zich veel meer richt op de oorzaak van klachten en probeert dáár iets aan te doen zodat ze bestreden worden en symptomen verdwijnen.

-Elke behandeling start met een intake waarin ik een analyse maak van uw klachten, voeding en leefstijl.

-Door de klacht van verschillende kanten te benaderen en dus verder te kijken dan alleen de klacht, probeer ik de oorzaak van het probleem te achterhalen.
Hoe heeft de patient ziek kunnen worden?
Hierbij geldt het uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Want dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben, en dient dan ook verschillend behandeld te worden.
Om meer van u te weten te komen zal ik u uitgebreid vragen naar uw klachten, naar omgevingsfactoren, maar ook naar hoe u in het leven staat. Want er is veel wat uw gezondheid kan beïnvloeden. 

-De behandeling wordt dus speciaal op u en op uw situatie afgestemd. En zal altijd met natuurlijke middelen gebeuren.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de gekozen therapie, uw klachten en uw conditie.  "Ieder consult is voor mij weer bijzonder en boeiend omdat iedereen anders is. Het is dan ook een uitdaging om voor iedere cliënt de juiste aanpak te vinden."


 

     Petra Voorn

Natuurlijk Gezond - Utrecht.  Musicallaan 163
3553 EC Utrecht / Leidsche Rijn


www.natuurlijkgezondutrecht.nl
voornp@gmail.com

Tel: 06-12.66.98.62    

Route ►