► Werkwijze / Consult

-Natuurlijk is het zo dat de reguliere geneeskunde onmisbaar is voor iedereen.
Medisch ingrijpen is soms van levensbelang. Maar, naast de reguliere geneeskunde zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor verbetering van de gezondheid op een natuurlijke manier.
Denk bijvoorbeeld aan chronische ziekten en aandoeningen.

Een groot verschil tussen natuurlijke geneeswijzen en reguliere geneeswijzen is dat de natuurgeneeskunde zich veel meer richt op de oorzaak van klachten en probeert dáár iets aan te doen zodat ze bestreden worden en symptomen verdwijnen.

-Elke behandeling start met een intake waarin ik een analyse maak van je klachten, voeding en leefstijl.

-Door de klacht van verschillende kanten te benaderen en dus verder te kijken dan alleen de klacht, probeer ik de oorzaak van het probleem te achterhalen.
Hoe heb je ziek kunnen worden? 
Hierbij geldt het uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Want dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben, en dient dan ook verschillend behandeld te worden.
Om meer van je te weten te komen zal ik je uitgebreid vragen naar jouw klachten, naar omgevingsfactoren, maar ook naar hoe je in het leven staat. Want er is veel wat uw gezondheid kan beïnvloeden. 

-De behandeling wordt dus speciaal op jou en op jouw situatie afgestemd. En zal altijd met natuurlijke middelen gebeuren.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de gekozen therapie, je klachten en conditie.  "Ieder consult is voor mij weer bijzonder en boeiend omdat iedereen anders is. Het is dan ook een uitdaging om voor iedere cliënt de juiste aanpak te vinden."


 

Natuurlijk Gezond - Utrecht.  


Per 1 september is de praktijk verhuisd. 
Ik zie je graag op onderstaande adres: 

Praktijk Vaartsche Rijn

Lepelaarstraat 1
3582 SK Utrecht


https://www.praktijkvaartscherijn.nl/

voornp@gmail.com

Tel: 06-12.66.98.62    

Route: klik hier►