► Zwanger! maar....

Een bijzondere periode, je bent zwanger. Je lichaam ondergaat allerlei veranderingen, fysiek, psychisch en hormonaal. Jammer genoeg gaat niet elke zwangerschap over rozen. 'Kwaaltjes horen erbij' hoor je dan ...Huh?! maar bedenk dat het niet ‘normaal’ is om klachten te hebben als je in verwachting bent.
Ondanks dat zwangerschap geen ziekte is, zit je niet te wachten op kwaaltjes als misselijkheid, rugklachten, spataderen, moeheid, brandend maagzuur, kramp in je kuiten en hoofdpijn. Advies of ondersteuning in deze periode kan dan fijn zijn.

Gezonde moeder, gezonde baby!.

In de zwangerschap mogen niet alle medicijnen gebruikt worden. Des te meer reden om te kijken naar een natuurlijke manier om je zwangerschapsklachten aan te pakken.

Kruiden en homeopathie kunnen uw klachten snel verlichten, zodat u weer kunt genieten van de zwangerschap!

Bel of mail gerust voor meer informatie: voornp@gmail.com / 06-12669862 

Aambeien, hoofdpijn, depressie, bloedarmoede, brandend maagzuur,

obstipatie en constipatie, hyperventilatie, hoge bloeddruk, 

misselijkheid, uitgeput zijn, oedeem, slecht slapen en rugpijnFytotherapie 

Fytotherapie betekent “therapie met geneeskrachtige kruiden”. 
Geneeskrachtige kruiden hebben allen een specifieke uitwerking op het lichaam, werkingen die vaak al eeuwenlang bekend zijn; ook in West-Europa hebben kruidenremedies diepe wortels, tegenwoordig vaak ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Homeopathie

Homeopathische medicijnen zijn zeer geschikt om eventuele problemen in de zwangerschap op een milde, snelle manier aan te pakken. Mits in de juiste sterkte, zijn deze middelen onschadelijk en versterken ze op natuurlijke wijze de weerstand van moeder en kind.
Een homeopaat zal voor de keuze van het juiste homeopathisch middel niet alleen naar de klacht kijken, maar ook naar opvallende veranderingen bij de zwangere vrouw, zoals emotionele veranderingen, gevoeligheid voor warmte en kou, dorst en voedselvoorkeur of afkeer.